Tehokas ja huoleton ICT-tuki ja ylläpito


Gabriela Finland Oy:n IT-ylläpidon keskeisimpänä tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ja sitä kautta pitkäkestoinen asiakassuhde. Tämän ehdoton edellytys ovat hyvät tuotteet ja palvelut sekä hyvin toimiva Yritystuki ja ICT-ylläpito. Kutsummekin tätä palvelua nimellä HUOLETON-24.


 

Huoleton-24  käsittelee ICT-ylläpidon tukipyynnöt, tilaukset ja muut yhteydenotot viiveettä ja varmuudella. Kaikki ICT-ylläpidon yhteydenotot ja toimeksiannot kirjataan palvelupyyntöinä CRM-järjestelmäämme, jossa niitä käsitellään määritellyn prosessin mukaisesti aina työn valmistumiseen asti. Asiakasta informoidaan tarvittaessa työn etenemisestä. IT-tuki annetaan joko lähitukena tai kustannustehokkaana etätukena. Valvomme koneitasi Huoleton 24 ohjelmiston avulla. Ohjelma lähettää meille tiedot mm. tietokoneidesi teknisestä tilasta 24-7-365.


CRM-järjestelmäämme kirjaamme myös kaikki asiakkaille toimittamamme tuotteet ja palvelut, jolloin niihin liittyvä tieto on helposti asiakaspalvelijoidemme saatavilla. Tämä mahdollistaa nopean palvelun ongelmatilanteissa.


ICT-ylläpidon hyödyt


 • Kustannukset pienenevät

  ICT-ylläpitopalvelu säästää kustannuksia. Toimimattomat ICT-ratkaisut aiheuttavat ongelmia kun työntekijät eivät pysty tekemään työtään tehokkaasti.


   

 • Parantaa työtyytyväisyyttä

  ICT-tuki parantaa tutkitusti henkilöstön työtyytyväisyyttä, ICT-ympäristön ollessa toimintavarma ja nykyaikainen.


   

 • ICT-ympäristön jatkuva kehittyminen ja ennakointi

  Pitkäaikainen kumppanuus ICT-tukipalvelussa auttaa ymmärtämään asiakasyrityksen ICT-ympäristöä ja kehittämään sitä.


   

 • Dynaaminen kumppani

  Kauttamme saat yksilöllistä palvelua ja oman yhteyshenkilön ICT-asioihin.


   

 • Ulkoista kaikki tai osa kerrallaan

  ICT-ulkoistuksen piiriin voidaan siirtää palanen kerrallaan. Kaikkea ei tarvitse siirtää kerralla ICT-tuen piiriin.


   Varaa maksuton kartoitus